Byggföretag från Södertälje

Swemål Bygg & Måleri AB är ett väletablerat och komplett bygg & måleriföretag. Vi utför alla vanligt förekommande bygg-, måleriarbeten, fönsterrenovering samt plattsättning vid byggnationer, ombyggnader och tillbyggnader. Swemål hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stor-Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi tar oss an allt, från inspiration till installation, små som stora och mer komplexa projekt. Ring idag 070-485 92 11!

 

Läs mer om företaget i Enterprise Magazine.

Våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådet

2012 ändrade vi vår bolagsform och blev ett AB. Med detta utökade vi även vår verksamhet och arbetsstyrkan. Vi har samlat ett arbetslag med lång branscherfarenhet, inom många kompetensområden. Swemål AB har utvecklat en specialinriktning inom badrum och våtutrymmen. Företaget innehar Våtrumsbehörighet från BKR, Byggkeramikrådet. Vi använder endast Svanenmärkt färg används vid alla våra måleriprojekt.

Kunniga Hantverkare

Företaget har genom väl utförda arbeten, klar tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Ett långsiktigt tänkande präglar allt vi gör.

Totalentreprenad runt Stockholms-området

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Ring idag 070-485 92 11

Byggarbeten & Måleriuppdrag i Mälardalen

Swemål Bygg & Måleri AB är certifierade för våtrumsutrymmen enligt BKR, och att ta hand om asbests så hanterar vi farliga ämnen på ett miljövänlig sätt. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar från Trygg Hansa, samt har god ekonomi och F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Familjeföretag
Brian och Patrick
Brf Italien Större. Regeringsgatan 86
Putsarbeten & Ställningsentreprenad. Norrmalm